Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

Brunch

Opskrifter til et lækkert morgenbord

En lækker brunch er en hyggelig og rar måde at starte dagen på, uanset om det er rendyrket selvforkælelse, eller man har grebet muligheden for at invitere nogle gode venner. Det er skønt at nyde en masse små forskellige retter på i et langsom tempo. Vi har samlet et par af vores bedste brunch ideer, som du kan lade dig inspirere af her.  

ROS Skyr Baer

Skyr eller yoghurt med din topping 

Sammenspillet mellem den syrlige og søde smag og så den lidt knasende overraskelse, er fantastisk og et múst på brunch bordet. Du kan lave din helt egen sammensætning med dine favoritter. Brug skyr, græsk yoghurt eller en neutral yoghurt, som du kan give et lille pift ved at røre det op med lidt vanilje, lakrids pulver, ingefær eller kardemomme. Brug dine yndlings frugter og bær og glem ikke det knasende element som musli, granola eller ristede nødder. Det giver lidt at tygge på. Her er et par forslag til inspiration:

  • Blåbær, jordbær og musli
  • Æble, tørrede abrikoser og hørfrø
  • Brombær, ristede hakkede mandler og ahornsirup
  • Hindbær, blåbær, frisk mynte og rugbrødsdrys

Toppen af kransekagen er helt sikker en god ahornsirup.

Ristede nødder

Ristede nødder kan du nemt lave selv i enten ovnen eller på panden. Hak nødderne groft og rist dem enten ved svag varme i 10 minutter på en teflonpanden eller i ovnen i 15 minutter ved 165 grader. Du kan eventuelt afslutte med at vende de varme nødder i lidt agave eller ahorn sirup, men helt almindeligt sukker kan også bruges. Lad dem afkøle og opbevar dem i en lufttæt beholder, hvis de skal gemmes til senere. 

 

ROS Melaninskaal Dej 600X900px

ROS Broed 600X900px

Hjemmebagt eller hjemmebragt

Brød kan være en videnskab, som får mange til at gå til bageren. Der findes heldigvis opskrifter, som kræver et minimum af indsats. Du kan enten forberede det om aftenen for at bage det om morgenen eller bage det på forhånd og fryse det til dagen, hvor det skal spises.

Verdens bedste brød er det ultimative stykke bagværk, hvor navnet holder hvad det lover. Newyorker-bageren Jim Lahey introducerede det i 1997 som et æltefrit brød bestående af kun fire ingredienser, som skal bages i en gryde ved meget høj varme. Du skal sætte det i gang aftenen før, og vi lover dine gæster vil prise dig for dine evner til at bage et brød med den helt rette krumme og smag.

Opskriften får du her.

Anret dit brunch bord i højden 

Med tallerkener og krus

Her får du en sjov idé til at bygge dit brunch eller te bord op i højden ved hjælp af tallerkener og krus. 

» SE ALLE GØR DET SELV VIDEOERNER HER

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HOS ROSENDAHL FÅR DU ALTID:

Fri fragt
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES